Katarina Sotirović - Manikir i pevanje? Zašto da ne!

Autor: Gloria.rs

04.06.2021 17:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Poznata pevačica Katarina Sotirović danas je podelila čime se to novim i zanimljivim bavi u poslednje vremeSređivanje i lakiranje noktiju mi je hobi od srednjoškolskih dana. Prvi put sam uradila nokte sa 16 godina i sećam se da sam tada morala da lažem mamu kako su izrasli preko noći – kazala je s osmehom Katarina u emisji "Kec na jedanaest“.

- Kad god sam išla na put nosila sam koferče sa lakovima i svim priborom za manikir i pedikir. Rešila sam da sebi ispunim želju i počela sam time i da se profesionalno bavim – kazala je pevačica.

Pročitajte i Katarina Sotirović ekskluzivno za Gloriu o razvodu - Bili smo sve lošiji jedno prema drugom!

ATA Images

 

Katarina je kazala i da ovaj njen poslovni potez nema nikakve veze sa finansijama.

Ja imam svoj posao od kojeg živim, ponovo ćemo nastupati, a ovo je posao koji mi donosi mir. Nokti su način da iskažem svoju kreativnost i pošto je potrebno mnogo strpljenja – to me smiruje. Takođe, kada vidim i čujem koliko se žene oduševe – to mi je najdraže. Volim da usrećim ljude – rekla je poznata pevačica.

Poznata pevačica otkrila je i tajnu svog sjajnog izgleda nakon što je od voditelja dobila komplimente da izgleda sve bolje svaki put kada se sretnu.

Pročitajte i Vreme je za manikir - Kakvi nokti se nose ovog proleća

K1 TV screenshot

 

- Veruj mi da je sve stanje duha. Nema tu ni estetske hirurgije, a moram priznati ni zdrave ishrane. Ima dana kada sam u velikoj gužvi pa ni ne stignem da jedem. Recept je: puno smeha i ljubavi – kazala je Katarina na K1.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading