Buran noćni život zamenila je snom: Kejt Mos otkrila tri recepta za mladolik izgled

Autor:

13.06.2020 18:10

Foto:

Foto:Saznajte kako britanskoj manekenki polazi za rukom da održi svoju prirodnu lepotu i u petoj deceniji...

 

Nekada najpoznatnija party devojka, manekenka Kejt Mos, danas se ipak nerado priseća starih dana. Radi svoje lepote i profesije, noćni život je ostavila iza sebe i posvetila se zdravijim ritualima i navikama.

Britanska manekenka odlazi u krevet najkasnije u 11, a ustaje svakog jutra u 8 sati. Odmor i kvalitetan san pomažu njenoj koži i telu da se odmori, pa nije ni čudo što Kejt i u svojoj 46-oj godini izgleda sveže i mladoliko. U nedavnom intervjuu, otkrila je kojim još trikovima uspeva da očuva svoju prirodnu lepotu i pored buntovne mladosti.

Kejt Mos svako jutro počinje na isti način. Manekenka najpre pije čašu tople vode sa limunom, a potom se razbuđuje uz kafu. Nakon toga joj instruktorka joge drži trening, a i pored toga što ima svoju kućnu teretanu, ne posećuje je previše. Kako sama navodi, Kejt u frižideru uvek ima celer - ključni sastojak ceđenih sokova koje pravi za sve ukućane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on Apr 16, 2020 at 9:02am PDT

Kako nije prevelika ljubiteljka šminke, na svoju besprekornu kožu lica stavlja vrlo malo mejkapa. Nakon dnevne kreme uglavnom nanosi samo bronzer, a oči ističe sa nekoliko slojeva maskare.

Mekoću usana održava balsamima ili sjajevima. Kejt Mos nikada ne zaboravlja da skine šminku pre spavanja, pa svakodnevno i uveče, ali i ujutru temeljno čisti i hidrira kožu, a na odmoru i u slobodno vreme uživa u korišćenju svih vrsta seruma i maski sa svojom ćerkom, piše Stil.

Pored ovih trikova, Kejt Mos neretko uživa u masažama, koju nekad i sama primenjuje na licu koristeći valjak od žada.

goran.anicic

Autor