Duga na noktima za leto i veselu atmosferu!

Autor:

29.08.2020 12:10

Foto:

Foto:Sunčani, topli dani su u jeku, pa neka i nokti vaših ruku i stopala budu u skladu sa njima.

Zaboravite na klasiku i neupadljive tonove, pustite mašti na volju i zabavite se prilikom odabira idealnog kolora za sebe. Ako nokte lakirate kod kuće, za bolje prianjanje boje koristite bezbojne baze pre nanošenja laka, a da biste produžili njegovu postojanost i povećali otpornost noktiju, fiksirajte ga završnim slojem.

Brižit Makron pokazala da i prva dama može da izgleda sjajno u “goloj” haljini

On će ujedno doprineti lepšem izgledu i zdravlju vaših noktiju. Najpopularnije boje ovog leta pokrivaju i pastelne i jarke nijanse, a must have letnje sezone su sve varijante žute, posebno limun i banana. Sveža mint boja može se uklopiti i u moderan i u retro stil, pa ne čudi što je iznova aktuelna svake godine. Isti je slučaj i sa lavanda ljubičastom.

Ne treba zaboraviti ni ultramarin ili mornarsko plavu, koju je Pantone proglasio za naj boju 2020. godine. Za svaku damu pun pogodak je roze boja, bila ona nežna ili pak ružičasta. Uz preplanuli ten, savršeno će se uklopiti intenzivna zelena na vašim noktima, dok će vas narandžasta osvežiti poput porcije sočnog tropskog voća.

Atraktivna baka Đina Stjuart otkrila tajnu svog mladolikog izgleda!

“Red carpet” crvena uvek je u trendu, i to je dobra vest za sve žene koje žele da odišu daškom glamura. Ukoliko ste neodlučni, iskoristite sve boje. Svaki nokat izgledaće drugačije a vaša originalnost i smelost doći će do izražaja.