Sanja Kužet: Sinovi su moji najbolji kritičari

Autor:

08.06.2019 18:46

Foto:

Foto:



Voditeljka smatra da je nega veoma važna pa su njeni svakodnevni rituali dosta složeni, duga kosa joj nije briga već zadovoljstvo, a najviše se raduje komplimentima koje dobija od svojih sinova

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана 24. Окт 2018. у 4:40 PDT

Sanja Kužet: Žena koja drži do sebe nije srećna s viškom kilograma

Temeljna nega
Svakog jutra umivam se mlekom francuskog brenda Biologique recherché koje hidrira kožu i ujednačava ten. Potom nanosim kremu Placenta iste kozmetičke kuće. Po podne najčešće stavim hidratantnu kremu na bazi kolagena, koja mi je dovoljna do večernjih sati, kada ponavljam jutarnji ritual, s tim što ubacujem losion P50 pre noćne kreme. Možda sve to deluje opterećujuće, ali nega je izuzetno važna. Večernji rituali su nešto duži kada imam profesionalnu šminku i tada koristim i uljana sredstva za čišćenje predela oko očiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана 2. Нов 2018. у 11:05 PDT

Lako sa dugom kosom

O mojoj kosi godinama unazad brine Mister X. Redovna nega profesionalnim šamponima i pakovanjima i šišanje omogućavaju da mi ona, iako duga, ne bude briga, već zadovoljstvo.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

Pohvale za mamu
Stariji sin Andrija odavno se navikao na moj posao i transformacije i voli da prokomentariše šta mu se dopada. Kada me je prvi put video kako skidam veštačke trepavice, bio je u šoku. I sada se smejem kada se toga setim. Sviđa mu se kada sam doterana. To uvek primeti i pohvali. Mlađi Strahinja beži od mene kada imam scensku šminku i tek kada se “dovedem u red” slede poljupci.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана 10. Нов 2018. у 11:52 PST

Sanja Kužet: Nemanja je prihvatio Andriju kao svoje dete, to je presudilo

Mirisne igre
U poslednje vreme eksperimentišem sa parfemima jer sam se zasitila onih koje najviše volim. Sada koristim Narciso brenda Narciso Rodriguez i Gabrielle Chanel.

Sanja Kužet: Sa sve više životnog iskustva, romantiku preoblikujem u praktičnost

Godine i izgled
Volela bih da za petnaest-dvadeset godina pre svega izgledam srećno i zadovoljno, jer se lepota žene u kasnijem dobu ogleda u tome da šalje poruku ostvarene osobe koja ima energiju i sopstveni stil.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана 18. Мај 2019. у 11:35 PDT

Neseser
U neseseru uvek imam gumicu za kosu, kremu za ruke, labelo, ogledalce i papiriće za matiranje tena.