Marija Savić Stamenić: Zadovoljstvo i sreću ne može da nadmaši nijedan preparat na svetu

Autor: Maja Gašić

05.07.2019 15:00

Foto: Izvor:Gloria magazin/Mirjana Tasovac, Foto:Jakov Simović

Foto: Izvor:Gloria magazin/Mirjana Tasovac, Foto:Jakov SimovićTelevizijska voditeljka radije će novac potrošiti na negu nego na odeću, ne šminka se mnogo, veruje da su za zdrav i lep izgled zaslužni voda i vitamin C, a kada nema vremena za bazen i teretanu, vozi rolere

Pred kamerama

S obzirom na to da ustajem u četiri sata ujutro i da sam na poslu već u pet, najvažnije mi je da izgledam odmorno i sveže. Srećom, o tome brinu sjajne šminkerke koje RTS ima. Kažu da nisam mnogo zahtevna. Važno mi je da mi ten bude čist i lepo ujednačen. Ne volim prejaku šminku pa šminkanje pred ulazak u studio traje petnaest-dvadeset minuta. Toliko mi vremena ostane kad spremim Dnevnik.

Svakodnevna rutina

Koliko god sam umorna, ne idem na spavanje dok detaljno ne očistim lice i ne nanesem hidratantnu noćnu kremu. Novac ću radije potrošiti na negu kože nego na bilo koji komad odeće.

Neseser

U neseseru uvek imam tečni puder, maskaru i bronzer. Jedino to znam sama da nanesem, ako baš zatreba.

Zlatno pravilo

Zadovoljstvo i sreću ne može da nadmaši nijedan preparat na svetu. Moja kozmetičarka kaže da je prvo i osnovno pravilo za zdrav i lep izgled - dva litra vode dnevno i vitamin C, s čim se i ja slažem.

Rekreacija

Kampanjac sam kada je vežbanje u pitanju, ali kada krenem, onda ne propuštam nijedan trening. Kombinujem bazen i teretanu. Kad sam manje disciplinovana, vozim rolere na Adi i tešim se da je to sasvim dovoljno.

Parfimerija

U parfimeriji prvo gledam kreme za lice i telo. A što se tiče šminke, kupujem isključivo ono što mi kaže šminkerka, pa ne razgledam mnogo.

Maja Gašić

Autor