Goca Tržan: Igra bojama i oblicima

Autor:

11.07.2019 17:00

Foto:

Foto:



Pošto je deo stana pretvorila u šminkernicu gde snima tutorijale u kojima savetuje dame kako da koriste tečni puder i maskaru, pevačica Goca Tržan namerava da otvori mejkap studio

Ljubav Goce Tržan (44) prema šminkanju odavno je prevazišla klasičnu žensku zaljubljenost u mejkap proizvode. Ne samo što šminka sebe za sve nastupe i gostovanja na televizijama, kao i svoje prijateljice, već i na svom youtube kanalu savetuje pripadnice lepšeg pola kako da se našminkaju u svakoj prilici. Poslednjih meseci sve češće razmišlja da pokrene školu šminkanja.

- Volim šminku i ta naša ljubav traje oko 30 godina, od moje 15-16. godine. Kad sam počinjala, nije postojao toliki izbor mejkap proizvoda kao danas, niti ste mogli da učite gledajući tutorijale na internetu. Sve što znam o šminkanju naučila sam sama. I odmah se videlo da će od mene biti nešto jer sam za veliku maturu našminkala većinu drugarica iz odeljenja. Kad sam završila srednju školu i posle dve godine počela da se bavim muzikom, sama sam se šminkala za nastupe, gostovanja i snimanje spotova.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 8. jula!

Maja Gašić

Autor