Kreator najlepših osmeha poznatih, Mr. Smile, upriličio žurku u belom

Standardi lepote se menjaju, tanke obrve izlaze iz mode, a nasleđuju ih one deblje, iz mode sve više izlaze silikonski implanti, ali lep osmeh i zdravi zubi uvek će biti estetski standard! Ipak, nijedno konkretno ime nikada nismo vezivali za blistavost osmeha, a stomatologe smo uvek zvali prezimenom, pa ih i zaboravljali. A onda se pojavio Mr. Smile – Nemanja Mihaljčić, čovek koji je osmehe i lepotu zuba stavio ispred svog imena, dajući nam pored zdravlja i razlog da se široko osmehujemo.


Ako njega pitamo, on će reći da ljudima daje više od puke brige o zubima, a ono u šta se uveri svako ko kroči u “Mr. Smile” ordinaciju jeste da ljudi sa prijatnim osmehom nisu samo privlačni na oko, već da emituju posebnu vrstu energije. Upravo te pozitivne vibracije čine da se osećamo bolje, a ako se razmena dešava na pravom nivou, onda i naš svakodnevni život dobija neku još lepšu nijansu.

Zato ni ne čudi što su se na novogodišnjoj listi zvanica Mr. Smila našli najbolji u svojim branšama: Aleksandra Nikolić, jedna od najtraženijih manekenki na globalnom nivou, Nemanja Velikić, voditelj i urednik na TV Pink i tvorac emisije koje se bavi očuvanjem zdravlja “Infoklinika”, Ruža Rupić, poznata blogerka, pevačica Romana Panić koja je veče začinila pesmom. Lista prijatelja Mr. Smila je poduža, a na njoj su i pevači Katarina Grujić, Milan Stankovića i mnogi drugi.

Žurka u belom potrajala je do sitnih noćnih sati i u svakom smislu je zadala domaći zadatak svim novogodišnjim okupljanjima. I dok su neki komentarisali da će možda biti jednako dobrih žurki, svi su se složili da teško da će neko moći da joj parira po sjaju osmeha.

 

Autor: Gloria PR
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi