Čuva obraz starijih dama: Čuvena glumica Bruk Šilds pokazala savršeno telo! (foto)

Bruk Šilds važi za jednu od najlepših žena ikada, ali čak je i ona imala problema sa samopuzdanjem!

Domaća publika pamti je iz popularnog filma ‘Laguna‘, a Iako od kada je ušla u određene godine nije praktikovala da se slika u bikiniju, te joj je većina fotografija bila prilično smerna, Bruk Šilds nedavno je počela da se hvali svojom izazovnom figurom u bikiniju, što je naišlo na oduševljenje njenih obožavaoce širom sveta.

Međutim, nije uvek bilo tako. Glumica i model otkrila je da joj je trebalo mnogo samopouzdanja da bi pokazala svoje telo u bikiniju u šestoj deceniji, kao i mnogo truda i rada da bi dostigla željeni izgled.


Pročitajte i: Bruk Šilds ili Bijonse? Kojoj bolje stoji Kalvin Klajn? (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Nosila sam one velike kupaće kostime koji su morali da imaju što više tkanine. – Rekla je Šilds te dodala. – Ćerke su mi rekle da je to smešno. Imati 55-godina i reći ‘Čekaj malo, žene u pedestim još nisu gotove’.

Bruk je istakla i da je tokom svoje manekenske karijere uglavnom krasila naslovnice na kojima je bilo bitno kako joj lice izgleda, pa o telu nije previše brinula. Uz pomoć dece i svog ličnog trenera zavolela je svoje telo, a sada se ne libi ni da ga pokaže, te da se javno pohvali svojom izazvonom figurom u šestoj deceniji!

Nikad nisam bila mršava. Uvek sam bila sportski tip, što znači da se ne uklapate u velike uzorke. Moje ćerke kažu da sam zaobljena… Gledam ih kako to slave i učim od njih. – Objasnila je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Naravno, na svom telu redovno i vredno radi. – Slušajte, naporno radim na tome svaki dan. Svaki dan ovog leta sam vežbala. Nekako sam zaradila svoje samopuzdanje. Ipak, pri poziranju i dalje pazim na pravi ugao i osvetljenje. – Zaključila je Šilds uz osmeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Autor: Gloria.rs
Foto: guliver/getty, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi