Scenaristkinja serije "Ubice mog oca": Biće još ubistava!

Autor:

05.01.2017 11:12

Foto:

Foto:



Skoro se nije dogodilo da jedna TV serija tako opčini publiku, kao što je to slučaj sa serijom "Ubice mog oca".

Tek što se završila prva sezona ovog hit ostvarenja Predraga Gage Antonijevića, a gledaoci s nestrpljenjem očekuju nastavak.

- Krenuli smo sa lešom male Milice, pronašli ko ju je ubio, ali radnja iz prve sezone je višeslojna pa ima materijala i za nastavak priče. Mogli bismo da kažemo - biće još leševa - kaže za Blic scenaristkinja serije Nataša Drakulić i dodaje - A sad ozbiljno. Priča zaista traži nastavak - neka se niko ne brine - glavni glumački trojac, Vuk Kostić, Tihomir Stanić i Marko Janketić, ostaje. I, naravno, stiže još novih glumaca. 

Poslednja epizoda emitovana je dan nakon Nove godine i konačno otkrila ono što su svi priželjkivali da saznaju, a to je ubica male Milice Despotović.

Za sada, to je učinila njena majka Natalija, koju u seriji tumači glumica Nataša Ninković. Ona je i posle priznanja da je ubila svoju ćerku iz nehata, ali rukovođena ljubomorom zbog ćerkinog odnosa sa Kostom (Dragan Mićanović), u koga je i sama zaljubljena, ipak izjavila da je ona "ubica, zasad".

A kako ste vi slavili praznike? #ubicemogoca #serija #TV #RTS #VukKostic

A photo posted by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on Jan 3, 2017 at 12:09pm PST

Šta to tačno znači "zasad", saznaćemo u novoj sezoni serije o kojoj autori ne žele mnogo da otkrivaju, osim što je izvesno da će je biti. Uostalom, to je i pisalo na kraju epizode koja je emitovana 1. januara: "Kraj prve sezone".

A glavni junak serije, inspektor Aleksandar Jakovljević, nije otkrio ono što je najvažnije, a to su ubice njegovog oca, policajca koji je stradao na dužnosti. Misterija oko tog ubistva opseda mladog i ambicioznog inspektora, koji je tražeći ubicu Milice Despotović, bogate naslednice, zamalo ušao u vir iz koga nema izlaza.

Vikend je stigao! Živeli! #RTS#UbiceMogOca#serija#TV#Srbija#Decembar

A photo posted by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on Dec 16, 2016 at 6:54am PST

Spasle su ga ljubav i devojka Jelena, koja na kraju prve sezone biva ranjena. Još jedna misterija koja je ostala nerešena. Hoće li Jelena preživeti i sa kim će mladi i zgodni inspektor završiti: sa Marijom (Katarina Radivojević), koja nosi njegovo dete ili Jelenom (Nina Janković)?

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading