Rediteljski prvenac Nikole Koje: Stiže Stado

Autor:

17.11.2016 19:21

Foto:

Foto:



Premijera filma „Stado”, čiju režiju po prvi put u karijeri potpisuje Nikola Kojo, zakazana je za sredu, 23. novembar, u bioskopu Cineplexx Ušće sa početkom od 21:00 čas.

Tom prilikom, posetioce će pozdraviti glumačka i autorska ekipa filma.

Stado je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere.

Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno.

Može se reći da je Stado zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Glumačku četvorku koja svojim talentom i iskustvom nosi ovaj film čine Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković, a deo Stada su i Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar, Goran Radaković, Marko Gvero, Danijela Vranješ, Hristina Popović, Nikola Pejaković, Bojan Dimitrijević, Nikola Vujović, Branislav Trifunović, Miloš Samolov i mnogi drugi.

Režiju filma potpisuje Nikola Kojo, dok je scenario pisao Nebojša Romčević.

Komentari. (0)

Loading