Rajan Rejnolds i Stefan Kapičić u akciji: Novi trejler za nastavak filma "Deadpool" (video)

Autor:

23.03.2018 18:02

Foto:

Foto:



Objavljen je još jedan trejler za avanturističku akciju "The Untitled Deadpool Sequel", nastavak filma iz 2016. godine o simpatičnom heroju koji je pokupio odlične reakcije publike i recenzije filmskih kritičara.

Rajan Rejnolds vraća se u glavnoj ulozi u filmskom ostvarenju reditelja Dejvida Liča, a kao i u prvom delu, i u novom filmu o omiljenom anti-heroju, naš Stefan Kapičić naćiće se u ulozi Kolososa.

Stigao prvi trejler za “Deadpool 2”: Stefan Kapičić otkriva detalje filma (video)

Srpski glumac koji poslednjih godina uspešno gradi karijeru u Americi drugi deo filma “Deadpool” okarakterisao je kao dostojan nastavak fenomenu prvog dela, koji je porušio sve rekorde.

-Uključen sam u postprodukciju filma sa Rajanom Rejnoldsom i Dejvidom Ličom, tako da mogu samo sa ponosom da dodam da nikad nisam bio zadovoljniji postignutim po pitanju Kolosusa i celokupnog filma - rekao je nedavno Kapičić.

Iako su mnogi očekivali da će službeni nastavak akcije biti nazvan "Deadpool 2", producenti su odlučili da mu daju naziv "The Untitled Deadpool Sequel".

Deadpool je jedini heroj koji je svestan da se nalazi u filmu zbog čega sve vreme komunicira s publikom. Ova osobina ga čini jednim od najduhovitijih i najzanimljivijih strip junaka ikada.

Premijera filma zakazana je za 18. maj.