Promocija knjige „Ti i ja, Anđela“ Vladimira Arsenijevića

Autor:

22.09.2016 13:16

Foto:

Foto:



U sredu, 28. septembra od 19 sati u sali Amerikana Doma omladine biće održana promocija knjige "Ti i ja, Anđela" Vladimira Arsenijevića.

Na promociji će pored autora govoriti Vladimir Arsenić, književni kritičar, i Branko Rosić, novinar i pisac. Program će voditi Dejana Milović Buha.

Kada se 1994. godina pojavila knjiga "U potbalublju" jednog mladog pisca, nastala je prava pometnja. Svi su pričali o toj knjizi, oduševljenje je bilo veliko, a onda je Vladimir Arsenijević dobio i Ninovu nagradu i ostao zapamćen kao najmlađi dobitnik ovog važnog književnog priznanja.

Bila je to prva knjiga zamišljene tetralogije "Cloaca Maxima", koja romanom "Ti i ja, Anđela" dobija dostojan nastavak!

Roman "Ti i ja, Anđela" je rimejk "Anđele" iz 1997. godine, ali je bitno izmenjena stuktura i priča u romanu. Budući da je prošlo dvadeset godina, stečeno ogromno spisateljsko i životno iskustvo autora doprineli su da ovaj roman deluje kao potpuno novo štivo.

Nakon promocije autor će potpisivati knjige, a u nastavku programa studenti druge godine glume u klasi profesora Ivana Jevtovića na Fakultetu dramskih i filmskih umetnosti "Sinergija" Univerziteta Singidunum izvešće predstavu "U potpalublju", po dramskom tekstu Damira Vijuka.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading