Princeza Leja pronašla zvezdu večnog spokoja: Preminula Keri Fišer

Autor:

27.12.2016 21:19

Foto:

Foto:



Keri Fišer (60), američka glumica, scenaristkinja i producentkinja, najpoznatija po ulozi princeze Leje u „Ratovima zvezda“, preminula je danas u Los Anđelesu od posledica srčanog udara, prenosi RTS.

Portparol porodice Sajmon Hols medijima je dostavio saopštenje u ime glumičine ćerke Bili Lurds: -Sa velikom tugom, Bili Lurds je potvrdila da je njena voljena majka Keri Fišer preminula jutros u 8.55.-

Poslednji put kao princeza Leja: Keri Fišer u „Buđenju sile“ iz 2015. godine.

-Svet ju je voleo i nedostajaće mnogo. Cela naša porodica vam zahvaljuje na podršci i molitvama za ozdravljenje-, dodala je ćerka u saopštenju.

Njoj je u petak, 23. decembra, pozlilo na letu od Londona do Los Anđelesa i po sletanju je, u kritičnom stanju, prebačena u bolnicu. Na istom letu  nalazila i glumica Ana Akana, koje je je ispričala šta se zaista dogodilo. Keri je ustala sa sedišta i samo se srušila.

Inače, Keri Fišer je nedavno promovisala autobiografiju “Princezin dnevnik” u kojo je otkrila  da je tokom snimanja imala strastvenu vezu sa Harisonom Fordom, koji je u “Ratovima zvezda” glumio Hana Sola.

Debitovala  je 1975. godine, uz Vorena Bitija u filmu Šampon. Dve godine kasnije usledila je uloga princeze Leje po kojoj ćemo je pamtiti.

 

Komentari. (0)

Loading