Pevač grupe "Oasis" Liam Galager otvara Egzit

Autor:

18.01.2017 18:01

Foto:

Foto:



Organizatori Egzit festivala objavili su danas da će ovogodišnje izdanje festivala otvoriti svetska zvezda Lijam Galager, jedan od najnagradjivanijih muzičara svih vremena, osnivač i pevač grupe Oasis, prenosi agencija Beta.

Galager će na festivalu nastupiti u četvrtak, 6. jula, a kako je objavljeno na konferenciji za novinare, pored hitova Oasisa, Lijam Galager će publici predstaviti i svoj prvi solo album koji su mediji već proglasili za jedan od najiščekivanijih u 2017. godini.

Istog dana elektronsku binu  otvoriće nemački tehno producent Pol Kalkbrener  , a najavljena je i završna, velika žurka, na glavnoj bini koju će prirediti jedan od vodeća tri svetska di-džeja Hardvel .

Na glavnoj festivalskoj bini nastupiće i popularni 22-godišnji engleski kantautor Džejk Bag  kao i trio koji predvodi Alan Voker  i popularna hip-hop i dubstep grupa Forin Begrs .

Egzit je objavio i da će na elektronskoj Dens areni nastupiti i popularni Djuk Demont , Robin Šuls i mlada francuska zvezda Kungs, poznat po megahitu "This Girl".

Pored njih, na Dens arenu dolazi i još nekoliko muzičara, koji su prema navodima organizatora, trenutno najtraženiji predstavnici elektro žanra na planeti – Džejmi Džons , Hot Since 82

Organizatori su najavili i bendove koji će nastupiti na Eksploziv gitarskoj bini, koja je namenjena za ljubitelje tvrdjeg zvuka, a medju njima su čuveni nemački treš metalci Destruction i legendarni britanski hardkor pankeri Discharge.

Posebno mesto u programu Eksploziv bine zauzima detroitska senzacija i jedan od najznačajnijih metal sastava nove generacije "The Black Dahlia Murder".

Egzit će ove godine biti održan od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu.

Komentari. (0)

Loading