Peta sezona "Kuće od karata": Nove političke igre Robin Rajt i Kevina Spejsija

Autor:

09.02.2017 18:49

Foto:

Foto:



Peta sezona "Kuće od karata"(House of Cards) počinje 30 maja, najavio je "Netfliks" (Netflix).

Hit serije, sa Kevinom Spejsijem i Robin Rajt u ulogama monstruoznog predsedničkog para, biće dostupna od 30. maja, tri meseca kasnije nego što je do sada bilo uobičajeno.

Za sada je jedino poznato da će se uz Spejsija i Rajtovu vratiti i Majkl Keli (Dag Stamper), Džoel Kinaman (Vil Konvej) i Nev Kembel (Lien Harvi), ali ne i koji će još likovi biti deo pete sezone.

Izvesno je samo da je ekipu napustio Maheršala Ali, glumac nominovan za Oskara za "Mesečinu" koji je u seriji tumačio Remija Dantona. Ranije je najavljeno da će novi gostujući glumci biti Kembel Skot i Patriša Klarkson, prenosi blic.rs.

"Kuća od karata" je osvojila publiku širom sveta, a njena intrigantna i uzbudljiva priča uvodi nas u pravu istinu o tome šta se dešava iza kulisa u Beloj kući, kada novoizabrani predsednik počne da krši obećanja data svojim kolegama iz partije povodom vodećih državnih funkcija.

Peta sezona nastaviće tamo gde je završena četvrta: predsednik i prva dama odlučili su da uvedu zemlju u rat kako bi podigli sebi popularnost pred izbornu trku.

Glavne uloge poverene su Oskarovcu Kevinu Spejsiju, koji bravurozno nosi ulogu prevarenog demokrate, kome je obećano mesto državnog sekretara. Spejsi teži osveti kroz medijska pogubljenja ljudi koji su ga izdali, a u tome mu pomaže mlada novinarka Zoi, ali i njegova žena Kler koju glumi Robin Rajt, koja kroz neprofitne organizacije učestvuje u spletkama u režiji svog muža.

Komentari. (0)

Loading