Musicology Barcaffé Sessions - program uživanje za muzičke sladokusce

Autor:

28.09.2016 18:46

Foto:

Foto:



Festival Musicology  poslednje dve godine okuplja najveće zvezde džez, soul, fank i bluz pravaca. Festival je ove godine sastavljen od koncerata koji će se u klubu Bitefartcafe održavati sve do maja 2017. godine.

Seriju koncerata Musicology Barcaffé Sessions spektakularno će otvoriti The Brand New Heavies i to sa dva koncerta, 5. i 6. oktobra, zbog velikog interesovanja i brze prodaje karata. Samo dve nedelje kasnije, na istom mestu nastupa najcenjenija fado pevačica današnjice, Cristina Branco, 25. i 26. oktobra.

-Musicology Barcaffé Sessions je posebna vrsta uživanja u muzici i samom koncertnom iskustvu. To nije festival sa masovnom posetom, već muzičko uživanje na kome skoro da možete dodirnuti svog omiljenog izvođača, festival koji vraća akcenat na samu muziku, umesto na šou i vizuelne efekte, što mislim da nam svima nedostaje. Tu smo našli pravog sagovornika koji ima isti cilj – bliski koncept uživanja u lepom trenutku, zadovoljstvo koje želimo da podelimo sa vama i zato je Barcaffé naš novi partner. Mi negujemo taj bliski kontakt sa izvođačem i puno dobre muzike na dobrom ozvučenju. Želja nam je bila da dovedemo izvođače na koje je Musicology publika prethodne dve godine najviše reagovala. Zato ponovo dolaze The Brand New Heavies i Gregory Porter. Ove godine smo više nego ikada osluškivali i pitali publiku koga bi želeli da čuju, na sad već svom festivalu, jer se zajedno borimo za opstanak kvalitetne muzike. Uz njihovu pomoć i predloge, došli smo imena poput Jose James, Meshell Ndegoncello i Hindi Zahra, koji će prvi put nastupiti u Srbiji, a u okviru Musicology Barcaffé Sessions - kaže Miša Relić, direktor festivala.

 

 

Komentari. (0)

Loading