Jubilej u "Akademiji 28": Predstava "Pazi šta želiš" 50. put pred publikom (foto)

Autor:

06.12.2017 14:01

Foto:

Foto:



Predstava "Pazi šta želiš" sinoć je u prepunoj sali Akademije 28 odigrana 50. put, a značajni jubilej obeležilo je, na radost publike, i pojavljivanje specijalnog gosta - producenta Andrije Miloševića.

Prvi put u ulozi producenta, Andrija Milošević publici je predstavio ljubavnu komediju "Pazi šta želiš“ koja puni pozorišne scene od februara 2016. godine kada je premijerno izvedena pred beogradskom publikom.

Šta se dogodi kada dva muškarca, čije likove tumače Aleksandar Radojičić i Radovan Vujović, upadnu u zamku traženja savršene žene?

Dva tridesetpetogodišnja prijatelja imaju duhovite i stereotipne zablude o ženama i maštom kreiraju idealnu sliku žene koja bi zadovoljila sve njihove potrebe. Nekim čudom žena po njihovoj meri se pojavljuje i tada upadaju u najrazličitije zamke svojih želja. Zbunjeni pred ostvarenjem svojih iluzija, uviđaju da prava ljubav leži u nesavršenosti i rešavaju da se ipak prepuste riziku – realnom upuštanju u neizvesno i uzbudljivo putovanje kroz muško-ženske odnose.

Inteligentnim humorom, odličnim zapletom i ozbiljnom dilemom – da li postoji idealna partnerka/partner, talentovani glumački trio, zajedno sa Aleksandrom Tomić, ponovo je pobrao sve simpatije publike.

Predstava je pisana po motivima komedije "Lista za ljubav" Norma Fostera, a režiju potpisuje Jana Maričić.