Gala novogodišnji koncert Dečje filhramonije (video)

Autor:

08.12.2016 22:25

Foto:

Foto:



Gala novogodišnji koncert Dečje regionalne filharmonije "Zimska muzička čarolija" biće održan 12. januara u 20 časova u Sava centru.

Nakon velikog uspeha, tokom nastupa Dečje filharmonije pred više od 10.000 gledalaca na letnjem koncertu na Tašmajdanu 2016. sledi još jedna sjajna, muzička poslastica - "Zimska muzička čarolija" - Gala novogodišnji koncert Dečje regionalne filharmonije koji će biti održan u četvrtak, 12. 01. 2017. godine u Sava Centru.

Dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ pozivaju roditelje i bake i deke da upravo dovedu decu na ovaj koncert u Sava centru, jer je repertoar Gala novogodišnjeg koncerta prilagođen i najmlađoj publici s obzirom da će, pored klasičnog repertoara, na programu biti i prepoznatljivih numera iz crtanih filmova, kao i filmskih klasika u kojima će publika svih generacija moći da učestvuje i uživa.

Dirigent na ovom koncertu će biti naš renomirani umetnik i pedagog, osnivač orkestra Camerata Serbica i Lola classic, Ljubiša Jovanović.

Novogodišnji koncert Dečje regionalne filharmonije postaće od januara 2017. tradicionalan i simboličan muzički poklon Beograđanima za početak još jedne uspešne i srećne godine ispunjene sa što više muzike.

Ovim koncertom Dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ počinju sa obeležavanjem desetogodišnjice od osnivanja te najavljuju i bogat program i projekat „Godina muzike“.

Pogledajte kako je to izgledalo januara ove godine.

Komentari. (0)

Loading