Ekipa filma "Vrati se, Zone" dobila pojačanje

Autor:

01.10.2016 15:00

Foto:

Foto:



Film "Vrati se, Zone", u režiji Juga Radivojevića predstavlja nastavak najgledanijeg domaćeg filma "Zona Zamfirova", a radnja nove "Zone" smeštena je u stari Niš i Beograd između 1905. i 1908. godine.

Glavne uloge u ovom ostvarenju poverene su Brankici Sebastijanović - koja glumi prelepu Zone, dok zavodljivog kujundžiju Maneta igra Milan Vasić. U ovom nastavku videćemo šta se desilo sa ljubavnim parom posle nekoliko godina braka.

Ekipi filma "Vrati se, Zone" pridružio se i poznati TV voditelj Ognjen Amidžić, koji će igrati poštara.

Inače, Amidžić se već oprobao u glumačkim vodama, u humorističkoj seriji "Crni Gruja" imao je epizodnu ulogu.

Radnja filma nastavlja se tamo gde je i stala – na početku 20. veka, u patrijahalnom Nišu, u kojem vrednosti novog doba polako smenjuju stare običaje, pravila i navike.

Tako je i ljubav između čorbadžijske ćerke Zone Zamfirove i kujundžije Maneta pobedila do tada nepremostive staleške razlike. Zone je u braku lepša i srećnija nego ikada, Mane radom i talentom od kujundžije postaje sve cenjeniji juvelir.

Ono što se nije promenilo jeste čaršija, uvek spremna na spletke i podmetanja i upravo će čaršijska ogovoranja podgrejati ljubomoru i zavist koji će staviti na iskušenje Zonin i Manetov savršen brak.

Kao u bajci, njih dvoje se suočavaju sa nizom prepreka koje moraju da savladaju da bi ostvarili svoje ciljeve, a oni se čas dopunjuju, čas sukobljavaju, stvarajući tako niz dramatičnih situacija sa neizvesnim raspletom.

Film je sniman na više lokacija - Pirotu, Valjevu, Vranju, Surdulici, Novom Pazaru, Senti, a ovih dana ekipa filma se nalazi u Beogradu.

Pored Milana Vasića i Brankice Sebastijanović, u filmu učestvuje više od 60 glumaca i 400 statista.

Kao majka Manetova Jevda pojaviće se Ljiljana Dragutinović, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.

U "Vrati se, Zone" pojaviće se i novi likovi, a predvode ih Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Tu su i Vesna Trivalić, Goran Jevtić, Milena Vasić, Igor Đorđević, Iva Stefanović, Marija Stokić, Milan Kalinić, Dušan Matejić, Aleksandar Ristoski, Nela Mihailović, Rada Đuričin, Isidora Rajković, Gordana Marić, Ivan Zablaćanski, Tamara Aleksić...

Na velikom platnu pojaviće se i Milica Janketić, Dejan Tončić, Mladen Nelević, Aleksandar Vučković, Zoran Karajić, Igor Damnjanović, Marko Jeremić, Dragan Boža Marjanović, Milica Milša, Nikola Stošić, Slobodan Beštić.

Premijera filma Juga Radivojevića "Vrati se, Zone", očekuje se krajem janura sledeće godine.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading