Dve reči sa Sergejem Trifunovićem i Anom Marković (video)

Autor:

06.12.2016 12:36

Foto:

Foto:



Muzičar Nikola Vranjković, pred tradicionalne prednovogodišnje koncerte u Beogradu 28. i 29. decembra u velikoj dvorani Doma omladine, objavio je novi singl "Dve reči", kao i spot u kome se pojavljuju glumci Ana Marković i Sergej Trifunović.

- 'Dve reči' ili kako je publika već dosta dugo zove 'Sve što mogu reći' je pesma koju jako dugo izvodim uživo, ali do sada nije imala svoj studijski snimak. U razgovoru sa ljudima koji prate moj rad, na njihov nagovor, rešio sam da to bude novi singl - kaže Vranjković.

Spot za "Dve reči" nastao je na osnovu studentskog filma mlade beogradske rediteljke Milene Grujić, u kome glume Ana Marković i Sergej Trifunović.

- Svima se zahvaljujem jer su pristali da film bude premontiran u spot. Zadovoljan sam kako je sve ispalo, ali je najvažnije što je Milena zadovoljna. Spot je jako dobro izmontirao Bojan Dmitrašinović - objašnjava Vranjković.

"Dve reči" je najavni singl novog, dvostrukog albuma koji bi trebao da se pojavi iduće godine, i na kome će se naći još nekoliko pesama koje Vranjković poslednjih godina svira na koncertima.

- Snimak 'Dve reči' mi je posebno drag, jer sam posle više od deset godina u studiju ponovo sarađivao sa Aleksandrom Radosavljevićem (producentom albuma Block Outa 'Godina Sirotinjske zabave' i 'San koji srećan sanjaš sam', kao i mnogih drugih bendova kao što su Darkwood dub,Orthodox Celts,Goblini...) i sa Dragoljubom Markovićem (Ništa ali logopedi, Block Out) koji je svirao klavijature - ističe Vranjković.

Komentari. (0)

Loading