Anica Dobra: Trebalo je da ostarim da bi me prozvali seks simbolom

Autor:

10.12.2016 12:46

Foto:

Foto:



Jedna od najboljih glumica sa naših prostora se u poslednjih 25 godina retko pojavljivala na scenama beogradskih pozorišta. Dragocene su prilike u kojima  Anica Dobra  daje intevjue, jer sa novinarima razgovora samo kada za to ima povoda.

A photo posted by Yugochic (@loveyugochic) on Mar 24, 2016 at 5:16am PDT

Iako ima 53 godine legendarna glumica se može pohvaliti negovanim i  mladolikim izgledom, zbog čega i nosi epitet seks simbola. Ipak, čini se da Anici ova titula ne prija, baš previše.

-Zaista mislim da je bilo potrebno da prođe dosta decenija i da ostarim da bi me neko prozvao seks simbolom, čemu ja nikada nisam težila.  Uvek sam bila ortak iz kraja, drug  a takve su i uloge koje sam tumačila.  To je neko verovatno izmislio u manjku drugih pozitivnih tema, a kao što znate ljudi vole da prepisuju jedi od drugih. Nadam se da ću uskoro glumiti neku babu, pa ćemo zaboraviti na to - rekla je glumica u svom stilu za "Bulevar b92".

Zbog neodoljivog šarma i raskošnog talenta publika je obožava i zato je sa oduševljenjem dočekala vest da će glumiti u predstavi Dušana Kovačevića "Hipnoza jedne ljubavi". Legendarnoj glumici je neizmerno drago što je posle više od dve decenije u Zvezdara teatru.

– Sve je sada drugačije, od pozorišta do države, i to nam daje krila da bolje radimo. Pristala sam da radim i pre čitanja teksta, jer je Duškov poziv čast i privilegija. I drago mi je što sam posle malo više od dve decenije ponovo u Zvezdara teatru. Stvari su se poprilično promenile. Pozorište, publika, okolnosti pa i ja. Ove okolnosti su velika prednost, jer nam pružaju određenu dozu slobode i glumačke kreativnosti – objasnila je šarmantna Anica koja nije skrivala zadovoljstvo što će se naći pred domaćom pozorišnom publikom, koja je nije zaboravila.

Komentari. (0)

Loading