Šeron Stoun

Bolno priznanje: Izgubila sam devetoro dece

Autor: Gloria.rs

24.06.2022 14:00

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Glumica Šeron Stoun, majka trojice usvojenih sinova Kvina, Lerda i Džozefa, priznala da su pobačaji ostavili traga na njenu psihu i teloMotivisana pričom profesionalne plesačice Pite Murgatrojd da je imala spontani pobačaj u trenutku dok je njen suprug Maks bio u Ukrajini, holivudska diva Šeron Stoun (64) je otkrila da se suočavala tokom života sa sličnim situacijama.

Pročitaj i - Ponovo bacila Kan pod noge i predstavila prelepu Srpkinju

- Mi, kao žene, nemamo platformu na kojoj bismo mogle da pričamo o dubini svog gubitka, da razmenimo iskustva. Izgubila sam devetoro dece - rekla je glumica koja je majka trojice usvojenih sinova: Kvina, Lerda i Džozefa.

Getty Images

 

Pobačaji su ostavili traga na njenu psihu i telo.

- To nije mala stvar, ni fizički, ni emocionalno, ali smo naterani da osećamo neku vrstu stida zbog toga što nam se desilo, da se same u tišini borimo sa tim osećajem neuspeha. Umesto da dobijemo toliko potrebnu empatiju u procesu isceljenja, pretežno smo prepuštene same sebi. Žensko zdravlje prepušteno je muškom modelu rasuđivanja, koje se, u najboljem slučaju, bazira na neznanju - rekla je slavna glumica.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading