Zavoji na glavi: Snežana Dakić udarena kamenom u glavu

Autor:

05.04.2022 11:40

Foto:

Foto:

Novinarku, voditeljku u lajfkouča Snežanu Dakić sinoć je nepoznati napadač udario kamenom u glavu a nakon što joj je ukazana medicinska pomoć u Urgenstnom centru, sa zavojima na glavi, rekla je da se danas oseća dobro



Novinarka, voditeljka i lajfkouč Snežana Dakić povređena je kasno sinoć u Beogradu. Pogođena je kamenom u glavu, a nakon što joj je ukazana hitna medicinska pomoć, ona se na svom instagram profilu oglasila noseći zavoje na glavi.

Pročitaj - Laura je mamin ponos: Snežana Dakić se pohvalila ćerkinim uspehom

- Od jutros sam dobro, ništa me ne boli, rana na vrhu glave je još sinoć ušivena u Urgentnom centru. Izgledalo je dramatično zato što je krv šikljala iz glave dok nismo stigli do Urgentnog centra. Zahvalna sam što sam imala sreće, što je to nešto rešivo, što mi nije nanelo teže povrede, što nije, ne daj bože, udarilo u oko ili čelo i da mi zaista ugrozi život - ispričala je Snežana.

Instagram screenshot @snezanadakic

 

Napadač na Dakićevu za sada nije identifikovan.

- Što se tiče napadača, prvi put sam ga videla u životu, mislim da je mentalna poremećena osoba, čak je pitanje da li ima adresu ili je u pitanju beskućnik - rekla je voditeljka i izrazila zahvalnost svima koji se brinu za njeno stanje.

Jakov Simović/Gloria

 

Snežana je još sinoć, nakon ukazane prve pomoći, rekla da smatra da je napadača iznervirao miris njenog parfema.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading