Ana Đurić Konstrakta: Život mi se dosta promenio

Autor:

04.04.2022 11:00

Foto:

Foto:

Pevačica i arhitektica Ana Đurić Konstrakta otkriva kako su njena deca, ćerka Lena i sin Nikola, reagovala na popularnost koja je prati od kada je pobedila na domaćem izboru za Pesmu Evrovizije i koliko ceni mišljenje supruga Milana



Od kada je pobedila na nacionalnom izboru za Pesmu Evrovizije, o Ani Đurić Konstrakti priča cela Srbija, naše komšije, a sve više i Evropa. Njena pobednička kompozicija “In corpore sano” beleži veliku slušanost na muzičkim platformama, na jutjubu ima više od 12 miliona pregleda, dok je na spotifaju blizu milion preslušavanja. Nijedna pesma iz Srbije nije uspela da za tako kratko vreme stekne simpatije širom Evrope, zbog čega joj kladionice daju sve veće šanse za uspeh na evrovizijskom takmičenju koje će se održati od 10. do 14. maja u Torinu. Smirena kao monahinja, bez facijalnih ekspresija, Konstrakta se sprema sa svojim timom da na najbolji način predstavi Srbiju na evropskom sajmu lakih nota.

U intervjuu za Gloriju govori kako su njena deca, ćerka Lena i sin Nikola, reagovala na sve što je prati od 5. marta kada je ubedljivo pobedila glasovima publike i žirija na domaćem izboru za Pesmu Evrovizije, koliko ima poverenja u sud supruga Milana i zašto je prihvatila da bude upravnica zgrade u kojoj živi sa porodicom.

Pročitajte i: Evropa sve više veruje Konstrakti - Kladionice na njenoj strani

Kosta Đuraković

 

Da li su vaša deca svesna da je mama napravila veliko čudo? Kako oni reaguju na sve što se dešava?

- Dovoljno su odrasli da razumeju šta se trenutno dešava. Zbog obaveza koje nas čekaju u narednom periodu, naš dnevni život se dosta promenio, posebno u mom slobodnom vremenu. Čini mi se da to dobro podnose i da se raduju onome što sledi u Torinu.

Savetuje li vas suprug Milan ili možda kritikuje i da li uvažavate njegove sugestije?

- Naravno da razgovaramo i razmenjujemo mišljenja. Ne slažemo se uvek oko svega, ali kada on nešto odobri, onda sam sigurnija da je u pitanju smislena stvar. Tako se pokazalo i ovaj put.

 

Ceo intervju u novom broju Glorie.

Komentari. (0)

Loading