Andrija Milošević van sebe od tuge: Druže moj, budi spokojan

Autor:

26.03.2022 13:00

Foto:

Foto:

Andrija Milošević skrhan bolom zbog gubitka velikog prijatelja



Slavni glumac Marinko Madžgalj preminuo je na današnji dan, nakon duge i iscrpljujuće bolesti, pre šest godina. No, njegov lik i njegovo delo i dalje nije zaboravljeno, šta više, njegove kolege trude se da uspomenu na njega sačuvaju, a emocije koje osećaju ni ne pokušavaju da sakriju.

Glumčev prijatelj i kolega Andrija Milošević, čini se, jedan je od onih koji je najteže podneo rastanak, te je ovog puta na svom Instagram profilu podelio zajedničku fotku s Madžgaljem, a dirljiv opis nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pročitajte Đeđi su bili dosadni: Evo kome sada Andrija Miloššević priča viceve

Instagram screenshot

 

- Druže moj. Sačuvaću te. Ne brini. Slobodno idi. Nije obaj trenutak tako kratak. Nije vreme za sumnju. Budi mi dobar. Išli smo jednom, sami. Sve si mi rekao. U meni je sto vulkana. Spalio bih svu logiku sveta, samo da se još malo igramo. A to se ne može. Druže moj, budi spokojan. Odbraniću te ja. Zamrznuću osmehe, za neka bolja vremena. Ti samo idi. Budi siguran i smeo, a ja ću voleti ovu suzu, koju nikada nisam hteo", napisao je Andrija.

Osim Andrije, mnoge javne ličnosti podsetile su se dirljivih trenutaka sa Marinkom. Praznina koja je ostala nakon njegovog odlaska zaista deluje nenadoknadivo, no nema sumnje da bi upravo prerano preminuli glumac hteo da ga se sećaju s osmeh, ponosni na njegovo delo i na ostvarenja koja je iza sebe ostavio.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Vesna

26.03.2022 15:35

Lepi naš Madžgalj...😢😢 😢