Samo za Gloriju

Nesalomiva: Mirjana Karanović uspešno prebrodila prepreke, povratak je blizu

Autor:

23.03.2022 22:00

Foto:

Foto:

Iako je primila sve tri doze vakcine, dramska umetnica Mirjana Karanović zarazila se virusom korona zbog čega je provela nekoliko dana u KBC Bežanijska kosa, i sada jedva čeka da ponovo izađe na pozorišnu scenu



Kada je na društvenim mrežama postavila fotografiju iz bolnice na kojoj u dnu sobe sedi na krevetu, skrštenih ruku i sa higijenskom maskom preko lica, dramska umetnica Mirjana Karanović (65) zabrinula je svoje kolege, brojne poštovaoce i pratioce. Kako je objavila na instagramu, razlog njene hospitalizacije u KCB Bežanijska kosa bio je virus korona kojim se zarazila, ali je uspela brzo da se izbori s njim.

- Dobro sam. To je najvažnije. Osećam se odlično - samouvereno nam je rekla Mirjana.

Kako je dodala u kratkom razgovoru, njena borba sa koronom prošla je bez ikakvih problema jer se vakcinisala protiv opakog virusa.

- Čak ni temperaturu nisam imala - potvrdila je.

Pročitajte Konačno lepe vesti: Mirjana Karanović nakon izlaska iz bolnice otkrila kako se oseća

Dalibor Danilovic

 

Iako je svojim primerom javno pokazala da se treba vakcinisati i da smatra da je vakcina najbolje dostignuće za borbu protiv virusa, čuvena glumica nije želela ništa da poruči.

- Nikome nemam ništa da poručim. Svi treba da odlučuju o vlastitom životu, a pravo da vam kažem, neka radi ko šta hoće.

Na kraju je istakla da se najviše raduje povratku u pozorište i predstavi “Petrijin venac”, koju je tokom vikenda igrala u Cirihu, Beču i Pragu a očekuje je izvođenje u Teatru na Brdu u Beogradu 23. marta.

Tokom borbe sa koronom Mirjana je bila smirena i nije paničila. Slušala je savete lekara i medicinskog osoblja KBC Bežanijska kosa, kojima se i javno zahvalila na instagramu. Po izlasku iz bolnice nastavila je kućno lečenje, uz propisanu terapiju. Kao vrlo savesna, sačekala je da protekne ceo period izolacije i onda se vratila redovnim aktivnostima, a najviše joj je prijao izlazak iz doma i šetnja po suncu.

Pročitajte Izgleda kao devojčica: Znate li koliko je godina napunila Mirjana Karanović

Jakov Simovic

 

Glumica važi za osobu koja vrlo vodi računa o sebi i svom zdravlju.

- Razmišljamo da je najvažnije da samo još nešto uradimo. Sebi pričamo: ne mogu sada da idem kod lekara, ne mogu sada da se bavim time, misliću o tome kasnije. Tako vreme prolazi. U tom negiranju da nešto ipak nije u redu mi dozvoljavamo da se bilo koja bolest proširi našim telom. To se odnosi na sve što nam se dešava. Mi primećujemo kada ne funkcionišemo kako treba, ali verujemo da sami sa tim možemo da se izborimo, da nam ne treba niko, da smo jaki. Ali samo jaki ljudi traže pomoć. Ostali se boje. Ako želite da budete jaki, morate da dozvolite da vam neko pomogne - govorila je Mirjana za Gloriju.

Ostatak intervjua čitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Komentari. (0)

Loading