Goran Bogdan u Beogradu zbog ljubavi: Pitajte Jovanu

Autor:

21.03.2022 20:00

Foto:

Foto:

Iako je njegov lik u seriji ‘Močvara 2’ postao otac, glumac Goran Bogdan ne razmišlja o očinstvu, a nakon nekoliko angažmana širom Evrope, u Beograd je doputovao da bi sa emotivnom partnerkom Jovanom Stojiljković proslavio njen 30. rođendan



Glumcu Goranu Bogdanu (41) svet postaje mali. Nakon što je u oktobru snimio novu sezonu serije “Močvara”, koja se upravo prikazuje, u Nemačkoj je za Netfliks radio romantičnu komediju “Far Away”, jedno vreme proveo u Holivudu, zatim snimao u Grčkoj pa onda u Gruziji. U Beograd je sada, kako kaže, doputovao da bi se odmorio, da se vidi sa prijateljima i bude uz emotivnu partnerku, glumicu Jovanu Stojiljković (30), i to baš u vreme proslave njenog rođendana, proteklog vikenda.

Pročitajte Njihova ljubav više nije tajna: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković fotografisani u noćnom provodu

Jakov Simovic

 

O svojoj emotivnoj vezi još ne želi da govori, niti da komentariše nedavne napise da su Jovana i on prvo raskinuli pa nastavili ljubavni odnos.

- Ne komentarišem svoj privatni život. Ne obazirem se na te tekstove. Više me nasmeju nego što me izbace iz takta ili iznerviraju. Nisam ja takav. Ne dozvoljavam to sebi.

Na pitanje kako Jovana reaguje na napise o njihovoj vezi odgovara koncizno:

- To ćete morati da pitate Jovanu.

Pošto je u drugoj sezoni “Močvare” njegov lik, inspektor Nikola Krsmanović, postao otac, pitamo ga je li mu se javio očinski instinkt.

- Sve u svoje vreme.

Pročitajte Potvrda ljubavi: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković viđeni zajedno (FOTO)

Jakov Simovic

 

Porodica ga više ne pita kada će se oženiti i postati otac.

- Ko mene može naterati da se ženim, nije moja familija takva. Niko me inače ne može naterati ni na šta, ali oni svakako to žele. Pitaju me: “Sine, kad ćeš se smiriti”, ali ja ne odgovaram na to. Imam te želje, takve romantične, ali videćemo. Daj bože zdravlja prvo.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading