Zbog poroka sam izgubio beogradsko naselje: Aca Lukas otvoreno o gubicima i kajanju

Autor:

21.03.2022 11:30

Foto:

Foto:

Pevač Aca Lukas nikada nije bežao od svoje tamne strane



Pevač Aca Lukas otvoreno je pričao o svom poročnom životu. Ne krije da je koristio opijate, posećivao javne kuće, ali i da je ostavio basnoslovne cifre u kockarnicama.

- Postoji sajt koji je pravio studije o tome koliko su VIP ličnosti na Balkanu potrošile na kocki, pa sam tu obuhvaćen i ja. Piše tamo da postoji neki Aca Lukas iz Srbije, velika zvezda, bio je ranjavan. Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja spi*kao. Ne kajem se. - ispričao je pevač za Republiku.

Pročitajte i Veleobrt na PZE - Šta je Aca Lukas uradio Konstrakti u bekstejdžu

Luka Šarac

 

Kako kaže, uopšte se ne kaje.

- U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam - kaže Aca i otkriva koliko je novca zaista izgubio na kocki:

- Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čoveče, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko celo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbedio sam decu. Svi imaju sve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja deca imaju sve što treba da imaju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading