Molio sam je da to ne radi: Knez o odnosu sa ćerkom Ksenijom Knežević

Autor:

19.03.2022 22:00

Foto:

Foto:

Pevač Nenad Knežević Knez govorio je o odnosu sa ćerkom i poslovnim savetima koje joj daje



Pevač Nenad Knežević Knez je je decenijama gradio karijeru, pa ne čudi da mu se ćerka, članica grupe Hurricane, Ksenija, često obraća za savet.

Pročitajte i Oštra reakcija Uraganki - Želimo da obavestimo javnost da se raspadamo

Instagram

 

- Dajem joj savete, sada i manje nego ranije, jer je ona već sada ušla u sve tajne šoubiznisa i čini mi se da se poprilično dobro snalazi, ali i dalje me pita za poneki savet. Često su to pitanja, da li je pametno izbaciti singl odmah posle mesec dana ili treba sačekati da se ovaj singl dovoljno zavrti, oko nekih nastupa, mesta gde idu, kako da povežu gradove za vikend, da ne putuju dva ili tri sata avionom ili deset sati kolima, već da imaju dobar raspored - ističe pevač, koji dodaje da može doći i do saradnje njega i ćerke.

- Nije isključeno, ako se pojavi adekvatna pesma koja bi mogla da spoji Hjurikejn i mene, onda što da ne.

Pročitajte i Odlučila da stavi tačku na priču sa Pavlom - Ksenija Knežević bez ustručavanja govorila o odnosu s mladim glumcem

Foto: Jovanka Bojković

 

Članice grupe, Sanja i Ivana, često ističu da Ksenija uvek kasni, a sa tim se složio i Knez, te izneo da joj to zamera.

- Voleo bih da ne kasni, zato što stalno kasni. Žene generalno kasne, zbog šminke, garderobe, svega, rekao sam joj: molim te trudi se da ne kasniš, to je ključna stvar. Poslušala me je oko toga i smanjila je to na najminimalniju moguću meru - kaže pevač.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading