Nada Topčagić oduševljena Konstraktom: Kao da je Sveta Petka

Autor:

19.03.2022 20:04

Foto:

Foto:

Pevačica Nada Topčagić potpuno je opčinjena našom predstavnicom na Evroviziji



Pevačica Nada Topčagić potpuno je opčinjena Konstraktom, ali je uprkos tome, slučajno, uspela da joj omaši ime više puta. Komposta, Konstrakta, Komprosta... Tako ju je sve nazivala Nada u jednoj emisiji.

Pročitajte i Nada Topčagić - Čuvam DNK Zlatana Ibrahimovića

ATA Images

 

Konstrakta je, pak, oduševljena Nadom Topčagić i njenim greškama, kao i lepim rečima koje su upućene umetnici i pesmi "In corpore sano", da ju je odmah nakon toga zapratila na Instagramu

- Zvezda je rođena preko noći. Ja sam pomno pratila i gledam i kažem: 'Ovo je zvezda, ovo je kraj, to je to'. Samo sam vrisnula. To je nešto što je drugačije. Drago mi je da je ona pobedila, nešto novo u muzici, novi pravac, bila je skromno obučena, nikakvi avioni, kamioni, nema golotinje. Drago mi je da nije prošla golotinja. Komprosta... Jao, Ana. Konstrakta. Toliko je jedinstvena i posebna, mislim da će da pobedi. Evropa je nju već prihvatila, na svetskim je listama, bila je četvrta, to niko dosad nije doživeo. Meni ona deluje kao da je sa druge planete, njene oči morate da gledate, takva dubina je u tim očima, ti nju moraš da gledaš, ona bez šminke pleni, kao da je Sveta Petka, čak i liči - rekla je Nada nedavno u "Novom jutru".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading