Goga Sekulić otvoreno o razvodu i posledicama: Mama i tata, izvinite

Autor:

19.03.2022 18:55

Foto:

Foto:

Pevačica Goga Sekulić se nedavno razvela nakon šest godina braka



Pevačica Goga Sekulić se nedavno razvela od partnera Uroša Domanovića, te je otkrila kako se oseća nakon svega.

Pročitajte i Goga Sekulić u problemima - Velika je frka, možda to neko radi namerno

- Uroš i ja smo bili šest godina u braku, iako se još uvek zvanično nismo razveli, ali smo se razišli. Dogovorili smo se pre nekih šest, sedam meseci da se rastanemo, s obzirom da je takva situacija bila da smo jednostavno dete i ja morali iz nekih određenih, nama poznatih razloga da budemo u Beogradu, on je morao da ostane u Cirihu... Niti je njemu tamo bilo lako da bude sam, niti meni da budem sama sa detetom. Hvala puno mojim roditeljima koji su kao svake bake i deke uskočili i pomogli mi, aii prosto ja kada sam sama sa detetom i nešto radim, a još te neko proverava, uvek kažem na daljinski kada se prave neke tenzije, dobra sam ja, dobar je i on, bitno je da smo dobri roditelji. Dogovor kuću gradi, bolje da zbog deteta ostanemo prijatelji, da naše dete raste u nekoj zdravoj atmosferi - priča pevačica u emisiji "Magazin In".

Goga je otkrila i kako su na ove vesti reagovali njeni roditelji.

Pročitajte i Goga Sekulić - Najslađe se spava u maminom naručju i među oblacima (foto)

- Uvek sam u životu volela iskreno, nikada nisam gledala interest kao neke moje drugarice. Nije mi žao, izvinite mama i tata, moj tata je težak Crnogorac, šta će reći familija, ali mi je bolje da budem kvalitetno sama, nego sa bilo kim - ističe ona, pa nastavlja:

- Pa, Boga mi, ja sam došla i rekla kako stoje stvari, nije bilo svejedno ni mami, ni tati. Da se ne vraćam na onu moju temu iz prošlosti koja je jako teška, da ne kažem bolna... Ja sam osoba koja veruje u ljubav i volela bih da budem sto godina u braku, jer moji roditelji su zajedno već 49 godina i zaista sam među prvima u našoj familiji koja se razvodi, ali bolji je dobar razvod, nego loš brak - zaključuje Goga.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading