Istina konačno izašla na videlo: Jelena Karleuša otkrila sve o Kanjeu Vestu, Dušku će laknuti

Autor:

17.03.2022 11:30

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša i Kanje Vest glavna tema medija u regionu



Domaća folk pevačica Jelena Karleuša (43) često se nalazi u fokusu javnosti zbog svojih odvažnih i inovatnih postupaka u svetu šou biznisa. No, nedavno je, na njeno veliko iznenađenje dosepla u centar zbivanja zbog poteza popularnog američkog repera Kanje Vesta, koji ju je zapratio na društvenoj mreži Instagram.

Istog trenutka javnost u regionu počela je da nagađa o razlozima ovog kontakta na društvenim mrežama, a iako isprva nije želela da komentariše pomenutu situaciju, nakon što je shvatila da je vrag odneo šalu, Karleuša je odlučila da stavi tačku na brojne spekulacije.

Pročitajte Duško ostao nem povodom Karleušine i Kanjeove 'Instagram komunikacije': Tošić svu pažnju usmerio na OVO

Guliver Getty Images

 

- Samo mi je haos napravio po medijima i društvenim mrežama, tako da nemam ja ništa od toga što je on mene zapratio - počela je Karleuša svoje izlaganje za Kurir, pa nastavila:

- Htela sam da kažem da ni ne znam ko je Kanje Vest, ali to bi bilo glupo i bezveze. Nije mi pisao. Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikada se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega - izričita je Jelena.

Pročitajte Usudila se da kaže nezamislivo: Jelena Karleuša nikad oštrija, poruka upućena Anastasiji Ražnatović?

 

 

Jelena Karleuša i Kanje Vest - skrenuli pažnju s rata

Jelena je takođe priznala da se iznenadila koliku popularnost pomenuti reper uživa u Srbiji, te je dodala da je vest o njima skrenula pažnju s rata u Ukrajini, jasno aludirajući na važnost koju uživa u domaćoj javnosti.

- Moram da kažem da je očigledno jedna velika svetska zvezda čim je jedan glupi follow napravio takav haos. Ja sam se zbog fore i zbog hajpa slikala u njegovim patikama, nisam ni sanjala da se u Srbiji ljudi toliko interesuju zbog njega, čak je i rat između Rusije i Ukrajine pao u drugi plan zbog toga. Iskreno mislim da je on mene sasvim slučajno zapravio - zaključila je Karleuša za pomenuti mediji, čime je otklonila svaku sumnju o njihovom navodnom odnosu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
komšija

17.03.2022 13:39

Hahahaha, taman je Kanje zapratio ovu lujku...hahahaha...a njoj kao nije stalo...hahaha. A tek Duška što zabole za nju.