Vatrena žena mora da ima muškarčinu pored sebe: Reči Jelene Tomašević ne prestaju da se komentarišu

Autor:

16.03.2022 14:30

Foto:

Foto:

jelena tomasevic govorila otvoreno o odnosu sa suprugom



Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug Ivan Bosiljčić već dugi niz godina uživaju u skladnom odnosu ispunjenom ljubavlju, te s pravom nose titulu jednog od najskladnijih parova na sceni. O svom odnosu vrlo retko pričaju, a i kada bi se odlučili na takav korak, pažljivo bi birali reči.

Ovog puta, Jelena je napravila presedan, te je nešto opuštenija govorila o odnosu s suprugom, rekavši za sebe da je vatrena žena, dok je svog supruga opisala jednom izuzetno jakom rečju - muškarčina.

Pročitajte Emocija kakva se retko sreće: Ćerka Jelene Tomašević ukrala svu pažnju na maminom koncertu

Nebojša Babić

 

- Umetnica mora da ima muškarčinu pored sebe! - rekla je pevačica kroz smeh, te nastavila: - Govorim u svoje ime! Bila sam sa suprugom na Zlatiboru, na Zlataru, malo sam i radila, onda koncert u Novom Pazaru - ispričala je pevačica za Blic, otkrivši kako je provela kratak period tokom kog je odmarala uz supruga Ivana Bosiljčića

Na pitanje novinara da li sebe smatra vatrenom ženom, Jelena je bez mnogo dvoumljena odgovorila potvrdno.

Pročitajte Neizmerna radost u domu Jelene i Ivana: Tomešvićeva divan dan obeležila emotivnim rečima, oglasio se i Bosiljčič

Nebojša Babić

 

Podsećanja radi, popularni par nedavno je proslavio godišnjicu braka, a povodom toga supružnici su govorili za naš magazin. Tada su otrkili da tokom deset godina u bračnoj zajednici nisu postojale krize koje su uticale na njihov odnos.

- U protekloj deceniji bilo je mnogo svetskih kriza, ali nijedna, Bogu hvala, nije uticala na nas - objasnio je Ivan.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading