Holivud neće biti isti: Nakon Brusa Vilisa i Sandra Bulok saopštila loše vesti, obožavaoci tuguju

Autor:

16.03.2022 12:30

Foto:

Foto:

Sandra Bulok odlukom rastužila obožavaoce širom sveta



Holivud bez njih neće biti isti. Vest da jedan od najboljih glumaca današnjice Brus Vilis boluje od demencije šokirala je svetku javnost, no lošim vestima tu nije kraj.

Pročitajte Sandra Bulok donirala maske

Guliver Getty Images

 

Loše vesti stižu nam i od Sandre Bulok (57). Jedna od omiljenih holivudskih glumica nedavno je imala premijeru novog filma „The Lost City“, a čini se da će biti i poslednja. Odluka Sandre Bulok da se povuče i prestane da glumi je konačna. 

‒ Uzeću neko vreme kako bih bila samo mama. Vratiću se glumi, ali ne znam kada. Verovatno kada moja deca budu tinejdžeri i budu imali 16, 17 godina ‒ rekla je Sandra koja je usvojila sina Luisa (11) i ćerku Lejlu (8).

Pročitajte: Odluka Sandre Bulok iznenadila - Venčala se u tajnosti posle četiri godine zabavljanja

Gettyimages

 

Istakla je da je svesna da će ova odluka dosta uticati na njenu karijeru u budućnosti, ali smatra da je sada tako najbolje. Potrebna je svojoj deci i ne želi da porodicu stavlja u drugi plan.

‒ Shvatam svoj posao vrlo ozbiljno. Ali došlo je vreme kada samo želim da sam 24 časa dnevno sa mojim bebicama i porodicom. Od sada ću biti sa njima i tako će biti neko vreme ‒ iskreno je rekla Sandra Bulok za „Entertainment Tonight“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading