Svet mi se srušio: Sanja Vučić otkrila bolnu istinu

Autor:

15.03.2022 21:19

Foto:

Foto:

Pevačica grupe "Hurricane" Sanja Vučić boluje od neizlečive bolesti



Pevačica grupe "Hurricane", Sanja Vučić, ima hašimoto, oboljenje štitne žlezde, zbog čega mora da pije lekove do kraja života.

Ona je opisala i kako je saznala neprijatnu istinu.

Pročitajte i Poruka Sanje Vučić zainteresovanim muškarcima - Obožavaj me ili umri

- Nije mi bilo dobro, a nisam znala šta mi je. Osećala sam hroničan umor, bila sam razdražljiva, neraspoložena, nisam imala energije. Zbog toga sam otišla kod psihijatra i dao mi je antidepresive. Pomislila sam da možda imam problem sa hormonima, pa sam išla i kod ginekologa. Doktorka je posumnjala da je u pitanju hašimoto, jer i ona sama ima tu bolest - pričala je Sanja za "Informer".

Sanja je otkrila i da joj je, pored dijagnoze, teško pala i činjenica da će morati da pije lekove do kraja života.

Pročitajte i Oštra reakcija Uraganki - Želimo da obavestimo javnost da se raspadamo

- Rekli su mi da ću piti lekove najverovatnije do kraja života. To mi je teško palo, pa mi se dešavalo da ne mogu da ustanem iz kreveta i stalno sam plakala. Bila mi je suva koža, a primetila sam i da dosta dobijam na težini, kao i da teško skidam kilograme. Baš sam se uplašila. Mislila sam da mi se srušio ceo svet kada sam shvatila da sam bolesna i da zavisim od jednog leka. Teško sam prihvatila sve to, ali sam se vremenom privikla - dodala je ona svojevremeno.

Sanja je zbog autoimunog oboljenja štitne žlezde potpuno promenila svoje navike.

Pročitajte i On nije tip koji bi se zalepio za pevačicu - Sanja Vučić objasnila svoj odnos s atraktivnim sportistom

- Sada sam posvećena treninzima, vodim računa o ishrani i ne uzimam ugljene hidrate i šećere. Pokušavam da živim zdravo, koliko god je to moguće. Bolest me neće sprečiti da nastupam sa koleginicama iz grupe.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading