Teško detinjstvo naše glumice: Teodora Bjelica odrasla bez oca i trpela nasilje

Autor:

15.03.2022 20:30

Foto:

Foto:

Odrastajući samo uz majku, glumica i model Teodora Bjelica odmalena se suočila sa vršnjačkim nasiljem, pa je morala da očvrsne i nauči da se bori



Iako je odrastala bez oca, glumica i model Teodora Bjelica (28) nije imala takav osećaj jer joj je majka, glumica Gordana Bjelica, dala mnogo ljubavi. Već u osnovnoj školi susrela se sa vršnjačkim nasiljem i zlobnim komentarima, pa je morala da očvrsne i nauči da se bori.

Pročitajte i Žene su ludele za Lazanskim, a ona ga je opčinila i rodila dete koje nije želeo da prizna - Ta devojčica danas je ova prelepa glumica

Foto: Jovanka Bojković

 

- Mama i ja smo bile same, ali ja to nikad nisam tako doživljavala. Ipak, deca u osnovnoj školi stalno su me pitala gde mi je tata, a ja sam ih nervirala govoreći da imam porodicu, da smo porodica mama i ja, kao što su to tata i dete, mama, tata i dete, tata i tata ili mama i mama. Tada sam shvatila da ne treba da imam predrasude ni prema istopolnim zajednicama, ni ljudima drugih vera i boje kože.

S vremenom je očinska figura počela da joj nedostaje. Biološkog oca, nedavno preminulog poznatog vojnog komentatora i ratnog izveštača Miroslava Lazanskog, nikada nije ni videla, i priznaje da joj je, kako godine idu, zbog toga sve teže.

Pročitajte i Marija Bergam razvod konačno prokomentarisala - To je zaista završetak jednog života

Foto: Jovanka Bojković

 

- Sazrevajući, neminovno se suočavaš s nekim stvarima, preispituješ se, i verujem da će toga ubuduće biti sve više. Ali uvek kažem da se nikad ne zna zbog čega je nešto dobro, jer sve to nekako u životu Bog namesti. Ništa se ne dešava slučajno. I kakav god uspeh da postigneš, mnogo je draži ako si ga postigao sam. Danas mi je smešno kad me pitaju da li mi je mama pomogla u glumi, da li me gura. Ceo intervju pročitajte u novoj Gloriji!

Komentari. (1)

Loading
komšija

16.03.2022 09:36

A ko kaže da joj je pokojni Lazanski biološki otac?.