Skandalozno

Rebel Vilson zasenila sve na dodeli BAFTA nagrade: Srednji prst za predsednika, vulgarnost kakva se na pamti

Autor:

14.03.2022 12:30

Foto:

Foto:

Rebel Vilson iznenadila obožavaoce potezom na dodeli BAFTA nagrade



Glumica koja je u žižu javnost dospela nakon neverovatne fizičke transformacije, kada je izgubila više od 30 kilograma, Rebel Vilson nedavno je oduševila svetsku javnost gnusnim potezom.

Rebel Vilson iznenadila sve

U Londonu je održana 75. dodela BAFTA nagrada, a domaćica ceremonije bila je upravo pomenuta glumica. Glamurozne toalete ovog puta zasenila je politika, s obzirom na dešavanja u Ukrajini, a o potezu plavokose glumice danas se raspravlja širom sveta.

Pročitajte Ovo je definitivno bila njena godina - Glumica ostvarila zacrtani cilj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BAFTA (@bafta)

Naime, Rebel nije pričala puno, no ono što je izgovorila, tačnije gestikulirala naišlo je na oduševljenje svih prisutnih, koji se njen gnusan gest pozdravili gromoglasnim aplauzom. 

- U ovom nastupu imamo dva tumača znakovnog jezika, jedan za američki znakovni jezik, a drugi zadužen za britanski. Srećom, na svim znakovnim jezicima ovo je poruka za Putina - rekla je glumica u kratkom izlaganju, nakon čega je podigla srednji prst.

Pročitajte Rebel Vilson nakon neverovatne transformacije suočava se sa ovim!

Gettyimages

 

Njena poruka prvom čoveku Rusije izazvala je oprečne reakcije širom sveta, a da li će Putin uopšte reagovati na ovo ostaje nam da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading