Dragana Mićalović u suzama: Izgubila sam deo života

Autor: Gloria.rs

13.03.2022 22:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Glumica Dragana Mićalović rasplakala se u emisiji kada se u program uključila njena koleginica sa fakultetaGlumica Dragana Mićalović rasplakala se prilikom gostovanja u emisiji "Prvi red“ kada se u program uključila njena koleginica sa fakulteta. Inače, glumica je čekala deset godina da se ostvari u ulozi studentkinje.

Pročitajte i Fatalni trio - Sestre Mićalović u provodu, jedna od njih završila u suzama, a razlog će Vas oduševiti

 

 

- Ako je Bog zapisao da je trebalo da čekam deset godina da bih upoznala ove divne ljude onda mi je drago što je to bila moja sudbina. Zbog uloga i posla rano sam bačena u javnost i izgubila sam jedan deo života koji sada ponovo živim, a koji mi je jako nedostajao - ispričala je glumica, koja je upisala fakultet, iako iza sebe već ima dugogodišnju glumačku karijeru.

Pročitajte i Dragana Mićalović neustrašiva - Oči u oči s opasnom životinjom

 

 

- Ja sam njima donela neku svoju ozbiljnost i zrelost, kroz savete da ne smeju da gube vreme i da su tu da bi učili, a oni su meni poklonili ono što mi je trebalo, mogućnost da se oslobodim, opustim i osetim tu radost njihove dečje igre, onaj trenutak da se na predavanju nasmeješ od srca, a da niko ne razmišlja o tome da si ti Dragana Mićalović, već sam tu, pre svega, njihova koleginica - dodala je glumica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Sasa

21.03.2022 20:06

Kako je odvratan osecaj videti,kada placu, NAJLEPSE OCI SRBIJE!!!!