Samo za Gloriju

Njihov odnos sada je potpun: Andrija Milošević i ALeksandra Tomić blistaju

Autor:

12.03.2022 22:00

Foto:

Foto:

Posle desetogodišnje emotivne veze, glumci Aleksandra Tomić Đeđa i Andrija Milošević raduju se rođenju sina koji je upotpunio njihov odnos pun emocija i poštovanja



Glumci i dugogodišnji emotivni partneri Andrija Milošević (43) i Aleksandra Tomić (33) postali su roditelji. Sinu su dali ime Relja, tačnije, najbolji glumičin drug iz osnovne škole Stevan kumovao je i nadenuo njihovom nasledniku ovo tradicionalno srpsko ime. Ono je po etimologiji izvedenica od imena Hrebljan, odnosno reči “hrliti”, u značenju juriti, sa radošću ići prema nekome ili nečemu.

Pročitajte Andrija Milošević proslavio rođenje sina: Evo i ko su bile zvanice

sever zolak

 

Aleksandra se porodila u GAK Narodni front, a tata Andrija je rođenje sina proslavio s najbližim prijateljima i članovima porodice u jednom beogradskom restoranu. Popularnom glumcu bilo je svejedno da li će dobiti žensko ili muško dete, iako bi želeo, kako kaže, da bude roditelj i dečaka i devojčice.

- Dok se deca rađaju, za mene lično, budućnost je lepa - emotivan je bio Andrija na slavlju povodom rođenja deteta.

Podrška Male sirene Beba je kruna bezmalo decenijske Aleksandrine i Andrijine ljubavi. Novopečeni roditelji svojevremeno su otkrili da su se upoznali na zajedničkom projektu, predstavi za decu “Mala sirena” u Pozorištu Boško Buha. Glumcu je trebalo vremena da svojim specifičnim humorom i šarmom osvoji glumicu, koju prijatelji i kolege oslovljavaju nadimkom Đeđa. On naglašava da nijedno od njih dvoje ne potpada pod pritisak okoline i čuvenih pitanja poput “kad će svadba?”.

Pročitajte Crven karmin i ukras za kosu: Andrija Milošević kao žena

sever zolak

 

Da je kod njih uvek dobra atmosfera i mnogo pozitivne energije i smeha, dokazuje i Andrijin instagram profil, gde se vidi da je on donedavno uživao u svakodnevnom zasmejavanju trudne Aleksandre raznim vicevima i šalama. Ona je izjavila da joj je trudnoća lako pala, uprkos tome što su doktori ustanovili da je dobila trudnički dijabetes. Do porođaja je pazila na ishranu i bila aktivnija nego inače. Igrala je u predstavama “Šećer je sitan, osim kad je kocka” i “Pazi šta želiš” u Teatru na Brdu, koji je 2018. osnovao upravo Andrija zajedno sa glumcem Viktorom Savićem.

Komentari. (0)

Loading