Prelepo

Spektakularno: Marija MIkić i njen verenik otkrili pol bebe, obožavaoci oduševljeni

Autor:

12.03.2022 14:00

Foto:

Foto:

Marija Mikić otkrila je pol bebe na spektakularan način



Popularna pevačica Marija Mikić nedavno je učestvovala na Beoviziji, gde je na originalan način domaćoj javnosti saopštila da uživa u blagoslovenom stanju, a sada je otišla i korak dalje, te je na spektakuaran način otkrila i pol bebe.

Naime, Marija je objavila dirljiv video snimak na svom Instagram profilu, na kom se vidi kako su ona i njen verenik Jovan Pantić upriličili pravu malu 'feštu' za otkrivanje pola bebe.

Pročitajte Cucla otkrila tajnu: Marija Mikić trudna

Par je emotivni trenutak dokumentovao kamerom, a kako su otkrili u pomenutom snimku, u njihov dom uskoro bi trebala da stigne devojčica. Marija i Jovan su na zaista jedinstven način otkrili pol bebe - ispuštajući dim iz malih protivpožarnih aparata, koji je bio roze boje.

- Milo moje, mnogo sam te želela! Hvala ti na borbi i na važnim lekcijama, najvažnije nas čekaju - napisala je oduševljena pevačica u opisu pomenutog snimka.

Marija i njen verenik nisu skrivali sreću povodom prelepih vesti, te su istog trenutka počeli da skaču i vrište. Pored njih događaju su prisustvovali i članovi porodice i njihovi najbliži prijatelji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading