Pre bih hodala gola nego nosila to: Jelena Karleuša surova kao retko kada

Autor:

07.03.2022 21:00

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša osudila oštro određene ljude



Dobro je poznato u domaćoj javnosti da je pevačica Jelena Karleuša veliki borac za prava životinja. Ona daje sve od sebe da podigne svest svojih obožavalaca o situaciji u kojoj se bespomoćne životinje nalaze, te da dokaže svima da je ubijanje istih potpuno bespotrebno.

Ovog puta, Jelena je otišla korak dalje, te je, pretpostavljamo u sklopu kampanje, pozirala potpuno naga, poručivši da bi pre hodala gola, no sa komadom odeće napravljenog od životinje.

Pročitajte Njena duša ne može da podnese bol: Večna rana Jelene Karleuše ne da joj mira

Jelena se nije zaustavila tu, već je u okviru opcije story, na svom Instagram profilu objavila niz tekstova, kojima je pokušala da objasni svima svoje stavove.

Pevačica je priznala da je i ona svojevremeno nosila odevne komade napravljene od životinjske kože ili krzna, no takođe je istakla da se ljudi menjaju, te je kategorički prokomentarisala sadašnju situaciju.

Pročitajte Maksimalno razgolićena: Jelena Karleuša dovela fanove do ekstaze

Instagram screenshot

 

- Vremena se menjaju. Lepe i pametne žene više ne nose pravo krzno. To je stvar ružne prošlosti. Sada pravo krzno nose samo još prostaci - zaključila je pevačica, vidno izrevoltirana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Ćure

07.03.2022 23:48

Veliki protivnik nošenja krzna i veliki zavisnik foto šopa....

Snezana

16.03.2022 17:29

Steta sto ne izgleda ovako u prirodi, ne bi Dusku palo na pamet da pogleda drugu.