Ammar i Deni Mešić: "Igra sudbine" je bila igra sudbine

Autor:

04.03.2022 19:47

Foto:

Foto:

Braći, glumcima Ammaru i Deniju Mešiću ostvario se višegodišnji san da dele kadar u jednom velikom i popularnom TV projektu, što je njihove roditelje ispunilo ponosom, a njima dalo motiv da još više i smelije maštaju



Iako su obojica odabrala glumu kao životni poziv, braću Ammara (30) i Denija (27) Mešića sticaj okolnosti odveo je na različite strane. Ammar je studije završio u Nišu, Deni u Sarajevu, a zahvaljujući mami Saneli, obojica su se sad našla u seriji “Igra sudbine”. Zajednički rad pred kamerama ostvarenje je njihovog sna.

Pročitajte i Ammar Mešić o ulozi u "Igri sudbine" - Pomoć roditelja u presudnom trenutku

- Glumili smo zajedno kao deca u amaterskom pozorištu u Prijepolju, a otkako smo počeli profesionalno da radimo, maštao sam o tome da se jednog dana nađemo u istom projektu - kaže Deni i objašnjava kako je dobio ulogu u veoma popularnoj srpskoj sapunici: - Posle studija ostao sam u Sarajevu. Nedavno sam dao intervju za jedan tamošnji magazin i mama je to podelila na društvenim mrežama. Scenarista Žarko Jokanović je to video i pozvao Ammara da mu da moj kontakt. Došao sam na kasting i dobio ulogu. Igram manekena Zavišu Agbabu koji će Ammarovom liku prilično zakomplikovati život.

Stariji Ammar ističe da je veoma ponosan na Denija.

- Pošto sam već duže vreme u glumačkom poslu, imam, pored ostalog, zadatak da pomognem mlađem bratu. Smatram to svojom obavezom i prema drugim mlađim kolegama koje zovem na kastinge i obaveštavam o novim projektima. Sad se na snimanju osećam baš posebno jer znam da kraj sebe imam rod najrođeniji. Pre neki dan smo snimali prvu zajedničku scenu. Kad smo stali pred kamere, uopšte nisam imao utisak da je ispred mene mlađi brat već lik kog on tumači, a koga baš ne volim. To je stvarno čudno osećanje, biće zanimljivo gledati ga kako iz privatnog prelazi u profesionalni odnos, što nimalo nije lako. Imaćemo čak i tuču, a to svakako neće biti prva tuča u našim životima.

Od momenta kad je upisao fakultet, Ammar je znao da će jednog dana biti u istom glumačkom projektu s mlađim bratom

- Bilo je samo pitanje da li će to biti naša ili neka druga produkcija i da li ćemo to raditi u Beogradu, Sarajevu ili Prijepolju. Ispostavilo se da je igra sudbine zaista “Igra sudbine”, spojila nas je i videćemo gde će nas to odvesti. Siguran sam da je ovo tek prvi od mnogih projekata u kojima ćemo zajedno glumiti. “Igra sudbine” dala mi je i priliku da s bratom provedem neko vreme, s obzirom na to da se zbog poslovnih obaveza viđamo jednom godišnje. Ipak, ne nedostaje mi previše. Zahvaljujući društvenim mrežama u svakom trenutku znam gde je i šta radi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading