Tugom skrhana

Njena duša ne može da podnese bol: Večna rana Jelene Karleuše ne da joj mira

Autor:

03.03.2022 12:30

Foto:

Foto:

Majka Jelene Karleuše, Divna preminula je pre tačno tri godine



Popularna folk pevačica Jelena Karleuša pre tačno tri godine susrela se sa gubitkom koji je njen život potpuno poremetio. Majka Jelene Karleuše preminula je posle duge i teške bolesti, a tokom njene iscrpljujuće borbe najveća podrška bila joj je upravo ćerka.

Majka Jelene Karleuše - sećanje koje ne bledi

Kako se danas navršava tri godine od kako Divna nije sa nama, Jelena je odlučila da se povodom toga oglasi na svom Instagram profilu. Najpre je, u okviru opcije story, objavila misterioznu fotku, crne pozadine, na kojoj je napisala samo 3.3. 3 čime je zbunila obožavaoce, no naredna objava otklonila je svaku sumnju.

Pročitajte Nakon porodične drame sa Karleušom: Gde Duško Tošić boravi dok je u Beogradu

Instagram screenshot

 

Naime, nakon pomenutog storija, Jelena je objavila niz fotografija mama Divne, a opis koji je dodala rastužio bi i najtvrđa srca.

- Moja lepotica, moja večna rana... Danas se navršava tri godine kako nas je Divna napustila, ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa - počela je svoje izlaganje bolom skrhana Karleuša.

Pročitajte Kako li je bilo sudiji: O Jeleni Karleuši bez grudnjaka svi pričaju

- Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, terala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, nameštala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda, moja mama je umrla trećeg marta (3.3.) a da nisam toga dana ni shvatila da je upravo taj datum. I kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja... nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi broj 1/33 - objasnila je Karleuša svoju povezanost sa brojem tri, te tako odgonetnula misteriozni stori, a utehu je pokuašala da pronađe u teoriji Matriksa, ali bezuspešno...

- Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kom nesvesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broj posle ovozemaljske smrti... Ili ja samo tražim utehu u bolu koji ne prestaje... Biće da je to - zaključila je pevačica.

 


 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading