Nakon svadbenih zvona oglasila se Danijela Martinović: Gubitak je nekad dobitak

Autor:

02.03.2022 22:15

Foto:

Foto:

Pevačica Danijela Martinović progovorila je o lekcijama koje je dobila od života



Pevačica Danijela Martinović, koja je skoro 25 godina bila u emotivnoj vezi sa Petrom Grašom, do sada nije komentarisala nedavne burne događaje.

Iako je ovaj raskid odjeknuo u javnosti, a potom ostao u senci je su ubrzo stigle novosti o ljubavi splitskog pevača i Hane Huljić, Danijela je uspešno odolevala tome da za medije komentariše svoj privatni život.

Pročitajte i Slučajno ili namerno - Zašto je venčanica izabranice Petra Graša skandal

Instagram

 

Međutim, čini se da je pevačica odlučila da je prošao period u kom bi bilo neukusno bilo šta komentarisati, te je za hrvatske medije  prvi put je komentarisala kako se oseća nakon što je njen nekadašnji partner oženio 14 godina mlađu Hanu, sa kojom čeka bebu.

- Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a što dobitak jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak s vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak s vremenom možemo doživeti kao gubitak. To je čarolija vremena - rekla je Danijela za "Story.hr".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

25.12.2022 08:16

Zalosno,sada je pocela filozofirati i o caroliji vremena.Kako je neiskrena prema sebi , prema nama.Zena stvarno ne vidi svoj stvarni problem,ili ne zeli da vidi.Zalosno,jako jako zalosno.