Raščišćeno: Aca Lukas i Sara Jo oči u oči

Autor:

01.03.2022 22:56

Foto:

Foto:

Pevač Aca Lukas poželeo je da objasni pevačici Sari Jo kako to da nije čuo za nju



Kako se nedavno pisalo po medijima, pevač Aca Lukasžestoko je isprozivao pevačicu Saru Jo, koja je, kao i on, među favoritima za predstavljanje Srbije na Evroviziji 2022. godine u Torinu.

Pročitajte i Mnogi bi mu pozavideli - Sara Jovanović dečku priredila iznenađenje koji će pamtiti

Foto: Ata Images

 

Međutim, on je sada poželeo da objasni da je u pitanju nesporazum, te se obratio direktno mlađoj koleginici.

- Super su pesme, ovo su mlade devojke, odlično pevaju, prave su umetnice. Ali, evo, na početku emisije moram da odagnam neke loše stvari kada je Sara u pitanju. Devojku znam, znam kakva je pevačica. Moram da kažem kako je bilo. Zvao me je novinar jedno jutro, spavao sam, onako budim se, pitao me šta mislim o Sari Jo, a ja u šali rekao: "Kakav jo-jo?". Znao sam da me pita za tebe, ali sam se našalio s njim, pa sam mu posle rekao da spavam i prekinuo mu vezu. Ispalo je da ne znam ko je Sara Jo, kako ne bih znao, kad je devojka pevala ispred skupštine - započeo je Lukas, pa dodao:

Pročitajte i Damski - Kako je Sara Jo odgovorila na prozivke Ace Lukasa

Ata Images

 

- Slušao sam je kako peva, peva sjajno, naravno da sam slušao i njenu pesmu s kojom ide na takmičenje i stvarno mi se dopada, interesantna je - isitče pevač.

- Hvala puno - rekla je kratko Sara na Acine pohvale.

- Svako od nas će se truditi da pobediti, naravno, da se razumemo, bilo bi glupo da učestvuješ, a da ne želiš da pobediš. U ovakvom takmičenju nije bolje učestvovati, važno je i pobediti. Ko će da ode, ne znam, publika je različita, ali ja mislim da imam najveće šanse za pobedu na "Evroviziju" - kaže Aca, pa dodaje:

- Najpopoularniji sam, mislim da bih najviše poena dobio od dijaspore. i tako dalje, to se gleda. Mogu da pevam i neku lošiju pesmu, to nije bitno, ali pričamo o stanju kakvo jeste. Ko će pobediti ne znam, ali ko god da pobedi, biće realno - zaključuje Lukas u emisiji "Amidži šou".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading