Sloboda Mićalović: Nekad mi ne prija da čujem kritiku

Autor:

01.03.2022 19:45

Foto:

Foto:

Glumica Sloboda Mićalović otkrila je u intervjuu Gloriji kako reaguje na kritike i koje su to "boljke" mladih glumaca



Glumica Sloboda Mićalović veruje da kritike mogu da budu i korisne, ali priznaje da nije svaki put spremna da se nosi sa njima.

Pročitajte i Dirljivo je kad vidiš odakle si krenuo i uspeo - Sloboda Mićalović u rodnom Leskovcu

Jovanka Bojković

 

- Loša kritika može da bude mnogo bolja i korisnija nego dobra, sve zavisi od koga potiče. Ne prija mi svaki put kad čujem lošu kritiku, ali se na vreme zaustavim,zauzdam ego ili gordost i saslušam je. Sa ovoliko godina sad već imam krug bliskih ljudi kojima verujem i do čijeg mišljenja mi je stalo. Ranije sam na osnovu raznih mišljenja kreirala neku sliku o sebi i svom poslu, o tome šta valja, a šta ne. Sve više obraćam pažnju na to ko mi šta govori, nego šta mi ko govori. Često se preispitujem, možda i previše. Kod nas glumaca je to osetljiva tema, nama samopouzdanje igra veliku ulogu, ali ako ga ne preispitaš, ono, kao i ego, može da te odvede tamo gde ne treba.

Pročitajte i Ko rano rani, uživa na suncu - Sloboda i Vojin Ćetković blistaju u njenom društvu

Jovanka Bojković

 

Trudi se, koliko je to moguće, da bude realna prema sebi, da bude sa obe noge na zemlji. Umela je, priznaje, ranije da poleti, ali veruje da je to “bolest” mladih glumaca.

- Preležala sam je, kao male boginje. To treba i mora da se prođe, malo se olupaš kad padneš i zaboli, ali se digneš i shvatiš da nije stvar u tome nego u kvalitetu, u onome što ostaje iza tebe. Kakav si trag ostavio, da li si prema ljudima iz svog posla bio korektan, da nikog nisi svesno poremetio. Za sve ostalo, kako nam bude.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading