Ljubav iz bajke: Mihail Dudaš i Anđela Jovanović otkrili detalje prvog susreta

Autor:

27.02.2022 21:30

Foto:

Foto:

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš prvi put govore o svojoj emotivnoj vezi, koju su započeli pre dve godine, poverenju kao stubu njihovog odnosa i planovima za budućnost



Glumica Anđela Jovanović (29) i atletičar Mihail Dudaš (32) u emotivnoj su vezi dve godine, koliko i žive zajedno. Zvezda “Nečiste krvi” i osvajač brojnih medalja svoj svet emocija, uzajamne podrške i poverenja, na kojem zasnivaju odnos, počeli su da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije, a zatim su to nastavili da čine u Beogradu. Jedan od, mnogi bi rekli, najlepših i najskladnijih mladih parova srpske javne scene prvi put za Gloriju otvoreno govori o svojoj ljubavi.

Pročitajte Kako je Dragan Jovanović stavio ćerkinog dečka na test izdržljivosti

Nebojsa Babic

 

Kako ste se upoznali?

Mihail: Znamo se dosta dugo, a zvanično smo se upoznali pre nekoliko godina. Pretprošle godine bio sam gost u jednoj emisiji u kojoj je Anđela gostovala dan pre mene. Nedugo nakon toga želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio koliko je šarmantna, lepa, pametna, simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je, šta radi. Tako je počelo naše dopisivanje, čuli smo se i dogovorili da odemo na kafu u Londonu jer sam tada morao da krenem tamo na master. Potom sam predložio da ta kafa bude i ranije. Kada smo se videli, odmah, na prvu loptu, skapirali smo se i započeli nešto što traje.

Anđela: Mihail me je pozvao na kafu u Londonu, ali nije on pomerio to viđanje na ranije nego ja jer sam rekla: “Ako ćeš da čekaš do Londona, onda nećemo ni da pijemo kafu.” Tako smo se našli ranije.

Pročitajte Dečko Anđele Jovanović ima novo društvo: Zabava mu je zagarantovana

Nebojsa Babic

 

Ko je načinio prvi korak?

Mihail: Ja sam načinio prvi korak. Anđela nije vratila TV program na emisiju kad sam ja bio gost. Da je to uradila, sigurno bi prva poslala poruku, ali možda je bolje ovako.

Komentari. (0)

Loading