Dramatičan apel braće Kličko: U ovom ratu neće biti pobednika

Autor:

24.02.2022 13:59

Foto:

Foto:

Braća Kličko, Vladimir i Vitali, nekadašnji bokserski šampioni, obratili su se svetskoj javnosti



Vitali Kličko, gradonačelnik Kijeva, obratio se zajedno sa svojim bratom Vladimirom svetskoj javnosti po pitanju napada Rusije na Ukrajinu.

Vitali je na svom Instagramu objavio video u kojem naizmenično, na ukrajinskom, ruskom i engleskom, prenosi poruku od koje su se mnogi naježili.

Pročitajte i Drama na Majorki - Vladimir Kličko spasen iz zapaljene jahte

- Pozivam sve internacionalne partnere da osmotre ovu tragediju koja se dešava u Ukrajini - počeo je Vladimir, te nastavio:

- I ovaj besmisleni rat koji neće imati nijednog pobednika, već samo gubitnike. Moramo ostati ujedinjeni protiv ove agresije, protiv agresije Rusije. Ne dozvolite da počne da se događa u Ukrajini, ne dozvolite da se događa u Evropi, i na kraju ne dozvolite da se događa u svetu. Ujedinjenji smo jaki. Podržite Ukrajinu. Hvala - završio je bivši sportista, a u opisu ove emotivne objave, napisao je:

Pročitajte i Kraj devetogodišnje ljubavi - Vladimir Kličko i Hejden Panetjer nisu više zajedno

- Kijevu, Ukrajincima i našim partnerima i prijateljima

Danas se događa velika tragedija – ne samo za Ukrajinu već i za Evropu i svet. Oružane snage Ukrajine herojski brane našu zemlju. Mi u Kijevu obezbeđujemo funkcionisanje kritične infrastrukture prestonice. Činimo sve da zaštitimo svoj grad. Izdržljivost i odlučnost. Jedinstvo i hladan um! Samo tako ćemo preživeti! Slava Ukrajini!

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Djole

24.02.2022 15:12

Pa i RUSIJA JE SVET I EVROPA takodje! Sta je Ukrajini problem bio pa zeli da udje u NATO? Ko je pretio Ukrajini? Rusija?! Kako da ne.Svi znaju cemu NATO i ZAPAD teze (OKUPACIJI RUSIJE). Pa to i vrapci vide. Osnovni uslov RUSIJE je bio NE SIRENJE NATO-a na POST SOVJETSKE REPUBLIKE. Svako normalan bi uradio ivo sto je Putin uradio i svaka mu cast jer brani svoj narod. Zivela Rusija Zivela Srbija