Najzad smo saznali istinu: Olivera Jovićević otkrila razlog napuštanja RTS-a

Autor:

23.02.2022 12:00

Foto:

Foto:

Novinarka Olivera Jovićević otkrila razloge napuštanja RTS-a



Novinarka Olivera Jovićević, voditeljka kultne emisije "Upitnik", nakon 18 godina napušta RTS, te je putem Instagrama objasnila o čemu je reč, navodeći da je došlo vreme za promenu.

- Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije saradjivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti - počela je Olivera, a potom se osvrnula i na prve dane na nacionalnoj televiziji.

Pročitajte i Olivera Jovićević na kakvu nismo navikli - Na moru je pokazala sve! (Foto)


- Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju.

Ona se potom zahvalila gostima, a najviše gledaocima emisije:

Pročitajte i Recept Olivere Jovićević za besprekoran izgled - Pilates, tretmani krvnom plazmom i dosta sna


- Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države. Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao "krvnu sliku Srbije".

Napisala je novinarka, a potom obavestila javnost u kakve će se poslovne poduhvate sada upustiti.

Pročitajte iOlivera Jovićević - Kako je Sankt Peterburg postao moja druga kuća


- Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama - zaključila je Olivera Jovićević.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading