Nova frizura i novi dečko: Kako je Karleuša prebolela razvod od Bojana Karića

Autor:

22.02.2022 15:11

Foto:

Foto:

Posle burnog rastanka sa Bojanom Karićem, pevačica je nenadano otpočela vezu s misterioznim biznismenom pred kraj leta 2005. O Vladanu Mariću je pričala s mnogo ljubavi i poštovanja



Poznato je da se uzročno-posledična povezanost nove frizure i nove ljubavi, koja se po nepisanom pravilu iznebuha pojavljuje neposredno po izlasku iz frizerskog salona, egzaktno ne može objasniti, te da je i to jedna velika ženska misterija.

Foto: Nebojša Babić

 

Mada su skeptici ubeđeni da je u pitanju vešto osmišljena režija, sve žene, pa i Jelena Karleuša, tvrde da je reč o pukoj slučajnosti zbog koje zahvaljuju sudbini. Sudbinski susret se dogodio na Crnogorskom primorku, i to u režiji Jeleninog dobrog prijatelja Darka Kostića.

Pročitajte i Odloženo suđenje Darku Kostiću

Foto: Branko Pantelić

 

- Divno je što se to uvek dešava. Ispada da je dovoljno učiniti nešto s kosom da bi se čitav život preokrenuo. Moj slučaj je još jedan primer tog fenomena. Splet okolnosti je bio takav da izgleda kao da je moj "Merlin Monro look" stvorio novog dečka. Bilo je to u trenutku kad sam verovala da mi se duša pretvorila u emotivnu olupinu. Imala sam ludu sreću – priznala je tada Jelena za Gloriju.

Pročitajte i Slučaj Darka Kostića - Iskazi modnog kreatora i maloletnika veoma kontradiktorni

Foto: Nebojša Babić

Vladanu Mariću nije bilo lako da osvoji srce velike zvezde. Iako joj se dopao na prvi pogled, osim privlačnom spoljašnjošću imao je zadatak da je oduševi nesebičnom pažnjom. Kao i svakom slomljenom srcu, i njenom je bila potrebna povećana doza nežnosti da bi se osmelilo za novu avanturu.

- Upoznao nas je Darko Kostić letos u Budvi. Osim što je do bola lep i zgodan, Vlada me je osvojio senzibilnošću, finim manirima i zaštitničkim stavom. Ali, nije mu bilo lako da me dobije. Lavovski se borio za moju naklonost – otkrila je JK.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading